13-05-17: Open West-Brabantse kampioenschappen

Vandaag met een aantal van onze wedstrijdkarateka's
naar Roosendaal.
Maureen Breuer en Faryne Adams zaten in het ochtend programma op het onderdeel kata. Faryne liet een strak uitgevoerde kata zien maar als oranjebander tussen het "geweld" van zwarte banders was het nog te zwaar. Volhouden Faryne. Maureen was lekker op dreef en haalde de finale. Deze ging nipt met 2-3 verloren. Zilver voor Maureen.
Rob Timmermans kon zich opmaken voor een pittig dagje kumite op maar liefst drie onderdelen.
Rob wist op alle drie de onderdelen goud te veroveren waaronder het nieuwe Totaalkarate wat zeker voor herhaling vatbaar is.
Bruce Schmets deed mee bij de Senioren plus cat. WKF, liet een grote vooruitgang zien en won zijn eerste partij. Maar uiteindelijk was ook voor deze oranjebander het nog net iets te zwaar.
Issam Najdi draaide soepel met zijn armen en wist bij 13/15 jaar plus 65 kg het zilver te veroveren.
Michelle Mertens liet zich in de eerste ronde verrassen bij de dames senioren maar herstelde zich in de herkansing. Brons voor Michelle.
Jordy Timmermans en Noah Najdi stonden beiden ingedeeld bij de junioren Open klasse. Noah bleef helaas steken in de eerste ronde. Jordy "vocht" zich een weg naar de finale die overtuigend werd gewonnen van een zwaargewicht.

Uiteraard weer met dank aan onze sponsoren Irsa Solutions, KO Karate en Reuvers Sport.